İçeriğe geç

Yves Rocher Ürünleri Vegan Mı

Yves Rocher ürünleri bitkisel mi?

%100 bitkisel kökenli aktif bileşenlerden oluşur. Daha az plastik kullanma ilkesini benimsedik. Yves Rocher Vakfı’nın faaliyetlerini 30 yıldan uzun süredir destekliyoruz.

Ivy Roche hayvan deneyi yapıyor mu?

L’Oréal Grubu olarak hayvan refahına önem veriyoruz ve hayvanlar üzerinde deney yapmıyoruz.

Yves Rocher ürünleri kimyasal mı?

Yves Rocher, ürünlerinde paraben gibi koruyucu kimyasallar içermemesi ve sadece kendi üretiminden elde ettiği bitki bazlı ürünleri kullanması nedeniyle “bitkisel kozmetiklerin mucidi” olarak adlandırılıyor.

Yves Rocher İsrail markası mı?

Fransa’nın 1 numaralı kozmetik markası

Yves Rocher içeriği temiz mi?

Yves Rocher %100 vejetaryen bir markadır, yani ürünlerimizde hayvansal kökenli hiçbir içerik kullanmıyoruz. Ancak bu tüm ürünlerimiz için geçerli değildir! Aslında ürünlerimizin %88’i vegandır! Formüllerimizde kullandığımız tek hayvansal yan ürün balmumudur.

Yves Rocher boykotlu mu?

Yves Rocher, İsrail-Filistin savaşına ilişkin yorumları nedeniyle boykot listesinde.

La Roche-Posay vegan mı?

Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum 🙂 La Roche Posey’in vegan olmadığını biliyorum.

Hayvan deneyi yapılmadığını nasıl anlarız?

Bir ürünün ambalajında ​​”Hayvanlar Üzerinde Test Edilmemiştir” yazıyorsa, bu ürünün hayvanlar üzerinde test edilmediği anlamına gelir. Bu ifadeye ek olarak, “Zulüm İçermez” ifadesinin eklenmesi, o ürünün üretiminin hiçbir aşamasında hayvanlar üzerinde test yapılmadığını da gösterir.

Ysl hayvanlar üzerinde deney yapıyor mu?

Tüketicilerimiz kozmetik ürünlerimizin hayvanlar üzerinde test edilip edilmediğini sıklıkla soruyor. Bu konudaki yaklaşımımızı ve genel yasal çerçeveyi açıklamaktan mutluluk duyuyoruz: Bu konuda net bir açıklama yapıyoruz: Kozmetik ürünlerimizi hayvanlar üzerinde test etmiyoruz.

Yves Rocher ürünlerinde paraben var mı?

Cilt sağlığına ve doğallığa önem veren Yves Rocher’nin vücut sütü, mineral yağ ve paraben içermiyor.

Yves Rocher ürünlerinde alkol var mı?

Yves Rocher’da alkol tüketimi her zaman izlenir. Ürünlerimizin cilt dostu olduğundan emin olmak için hassas ve kuru ciltler için ürettiğimiz formüllerde alkol (veya etanol) kullanmayız.

Yves Rocher cilt analizi yapıyor mu?

Ürünün cilt üzerinde anında veya çok sayıda temas sonrasında tahriş oluşturmasını önlemek için dermatolojik ve oftalmolojik kontrol altında uyumluluk testleri yapıyoruz.

Yves Rocher organik mi?

Organik ve sürdürülebilir tarım konusunda uzman olan Yves Rocher’ın 60 hektarlık tarlası 1999 yılından bu yana organik olarak sertifikalandırılmıştır. Yves Rocher her zaman doğaya saygılı davranmıştır.

Yves Rocher İsraile yardım ediyor mu?

Ayrıca Sabon, 7 Ekim olaylarının ardından İsrailli askerlere kişisel bakım paketleri dağıttı. Yani Yves Rocher, İsrailli askerlere ayni yardımda bulunan ve yasadışı İsrail yerleşimlerinde fabrikalar işleten bir şirketin ortağı.

Yves Rocher’in sahibi kim?

Yves Rocher 2009 yılında vefat etti. Ertesi yıl Rocher Grubunun yönetimi torunu Brice Rocher’a devredildi.

Yves Rocher ürünlerinde paraben var mı?

Cilt sağlığına ve doğallığa önem veren Yves Rocher’nin vücut sütü, mineral yağ ve paraben içermiyor.

Yves Rocher hangi ülkenin ürünü?

Yves Rocher, 1959 yılında Fransız iş adamı Yves Rocher tarafından kurulan dünyaca ünlü bir kozmetik ve güzellik markasıdır. Şirket beş kıtada 88 ülkede faaliyet göstermektedir ve 13.500 kişiyi istihdam etmektedir.

Yves Rocher fondöten bitkisel mi?

Yves Rocher’ın fondöten seçenekleri, mükemmel bir makyaj bazı oluşturur ve bitki bazlı içerikleriyle cildinizi besler. Fondötenler, her cilt tonuna uygun geniş bir renk yelpazesinde sunulmaktadır.

Yves Rocher Roll on Alüminyum var mı?

Yves Rocher’ın doğal deodorantları gün içinde kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak. Sağlığa zararlı olduğu bilinen ve alerjik reaksiyonlara neden olabilen paraben, alüminyum ve alkol içermeyen bu ürünlerle sağlıklı ve güvenli bir deodorant deneyimi yaşayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir